IKC La Res in Enschede heeft onlangs uit handen van Penta Rho-adviseur Ronald de Bie een cheque van maar liefst 2.500 euro ontvangen. Ze kregen dit bedrag als blijk van waardering. IKC La Res zette in april jongstleden haar deuren wagenwijd open voor de ruim 100 deelnemers aan het congres ‘IKC La Res, een praktijkvoorbeeld uit Enschede’. Het congres werd georganiseerd door Penta Rho en La Res samen.

Basisschool La Res en kindcentrum De Robbedoes vormen een integraal kindcentrum waar onderwijs en opvang 52 weken per jaar hand in hand gaan. IKC La Res is een voorloper op allerlei terreinen. Daarom kregen in april deelnemers uit het hele land een kijkje in de keuken. De medewerkers van IKC La Res lieten vol trots hun eigen centrum zien en vertelden open over de tegenslagen en de successen.

Penta Rho heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van IKC La Res en wil met de cheque alle medewerkers van IKC La Res danken voor de openhartige en mooie congresdag. We zijn blij dat de opbrengst van het congres ten goede komt aan de kinderen van het IKC.

Lees meer over de rol van Penta Rho bij de totstandkoming van IKC La Res in het portfolio. Heeft u vragen of wenst u hulp bij de uitwerking van uw ideeën over de totstandkoming van een IKC, neem dan contact met Ronald de Bie.