Op 39-jarige leeftijd was Dennis Bekking bij Go Ahead Eagles de jongste Technisch Manager ooit in het Nederlandse betaalde voetbal. Zijn passie, ambitie, leiderschapskwaliteiten, vastberadenheid en drang naar vernieuwing & professionalisering brachten hem naar de top van de voetbalpiramide waar hij geconfronteerd werd met succes, falen, druk, media, zaakwaarnemers, supporters en clubbestuurders.

Vanuit zijn charismatische voorkomen neemt Dennis het publiek mee in een inspirerend betoog waarin leiderschap, cultuurverandering, mislukken als onderdeel van succes, high performance en de veranderende (voetbal)wereld centraal staan. Naast een inkijkje in het Nederlandse betaalde voetbal en de mooie, bijbehorende verhalen, is er ook veel te leren. In het tweede deel van de masterclass gaat Dennis graag met u en andere deelnemers in gesprek om zijn ervaringen te verbinden met uw ervaringswereld als leidinggevende. Zijn daar parallellen? Wat kunnen we van de ervaringen van Dennis leren?

Programma 22 november

14.00 – 14.15 uur: inloop
14.15 – 15.15 uur: Hinderlijk Buitenspel
15.15 – 15.30 uur: pauze
15.30 – 16.15 uur: in gesprek o.l.v. gespreksleider Henk Norder van PentaRho
16.15 – 16.30 uur: afsluiting door Dennis Bekking
16.30 – 17.00 uur: hapje en drankje

Aanmelden

Aanmelden kan tot 21 november a.s. door het aanmeldformulier in te vullen. Er is plek voor maximaal 20 personen. Aan het bijwonen van deze masterclass zijn géén kosten verbonden. Wilt u de informatie over de masterclass printen, open dan de aankondiging/uitnodiging.