Samen met drie andere adviesbureaus (B&T, Infinite Financieel en Fenom) biedt PentaRho jonge starters op de arbeidsmarkt een traineeship van 10 maanden aan. De starters krijgen de kans te groeien, hun talenten te ontwikkelen en zich breed te oriënteren in onderwijsland.

Sinds september is Lotte ter Braak (22) werkzaam bij PentaRho. Ze heeft haar studie Bestuurskunde afgerond en voelt zich inmiddels al helemaal thuis op ons kantoor. Lotte werkt mee aan verschillende projecten op zowel organisatie- als huisvestingsgebied en gaat regelmatig met adviseurs mee op bezoek bij klanten. Ze is vrolijk, zorgvuldig en houdt van hard werken. Ook geniet ze enorm van de afwisseling in haar werk en hoopt zij na het traineeship nóg duidelijker te weten welke kant ze op wil in haar carrière.

Samen met de trainees van de andere bureaus volgt ze een traineeprogramma met onder andere intervisiebijeenkomsten, vaardigheidstrainingen en werkcolleges.

Ook vorig jaar bood PentaRho ruimte aan twee trainees. Lizelot en Jildau zijn beiden inmiddels bij ons werkzaam als junior-adviseurs.