Henk bedankt en succes met jouw nieuwe uitdaging!

Beste relatie,

12 jaar geleden heeft Henk Norder bij PentaRho de bedrijfstak Organisatie & Ontwikkeling (O&O) opgericht. De start is  succesvol gebleken en heeft geleid tot een prachtig bedrijf waar wij trots op zijn. Een bedrijf met professionele en betrokken medewerkers, een breed relatienetwerk en bekendheid in het hele land vanwege de aanwezige expertise, resultaatgerichtheid en zorgvuldigheid.

Henk heeft in de afgelopen 12 jaar veel opdrachten vervuld. We ontvangen veel positieve feedback over zijn betrokkenheid en motiverende kracht. Zijn sterke punten zijn ook buiten PentaRho opgevallen en gewaardeerd. Per 1 september jl. heeft Henk vanuit persoonlijke overwegingen besloten een ‘nieuwe’ uitdaging aan te gaan als bestuurder.  Hij is hier 1,5 jaar geleden als interim-bestuurder mee gestart en wil hier permanent invulling aan geven. Voor Henk een logisch vervolg in zijn carrière.

Wij gaan hem missen en wensen hem uiteraard veel succes en plezier met deze uitdaging.

Met ingang van 1 september jl. neemt Ronald de Bie het directeurschap van Henk over bij PentaRho Organisatie & Ontwikkeling.  Naast het verder bouwen aan het bedrijf PentaRho, blijft Ronald ook zijn rol als senior adviseur vervullen.  Heeft u vragen, neem gerust contact op met ons.