Training Formatieplanner-po en cao-po

De Formatieplanner is dé webapplicatie voor het basisonderwijs die helpt met het inroosteren van medewerkers, vakanties en taken. Het is een gebruiksvriendelijke applicatie die weinig instructies behoeft.

De applicatie is web-based. Dit betekent dat de gebruiker geen software op een computer hoeft te installeren, maar via een webbrowser direct van het programma gebruik kan maken.

De Formatieplanner 2020-2021 staat voor u klaar

Online training Formatieplanner-po en cao-po

Tijdens de training komt het gebruik van de Formatieplanner-po.nl aan de orde. Aan de hand van de planner wordt het programma stapsgewijs doorlopen met handige tips en concrete voorbeelden uit de praktijk.

Naast het leren omgaan met de applicatie wordt ingegaan op vragen die een relatie hebben met de interpretatie en uitvoering van de afspraken vanuit de cao-po. Hoe is het instrument in te zetten met de essentie van de cao-po te verduidelijken aan medewerkers?

De opgedane kennis is direct toe te passen in de eigen werkomgeving. Dat wil zeggen dat deelnemers aan het eind van de training grotendeels de formatieplanner-po.nl hebben ingevuld voor het komende schooljaar voor hun eigen school. Daarnaast is er kennis opgedaan over de cao.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website of u kunt contact opnemen met onze adviseur, Ronald de Bie.