Online training Formatieplanner-po.nl en CAO-PO

Wegens de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd in verband met het coronavirus kunnen de trainingen Formatieplanner-po en CAO-PO niet doorgaan zoals gepland. Wel is het mogelijk om de training online te geven; een mogelijk die wij graag bieden.

Wij begrijpen als geen ander dat de formatie voor het aankomende schooljaar gereed moet zijn. Gedurende de komende weken is het mogelijk om deel te nemen aan de online training (max. 4 deelnemers per sessie).

Inhoud van de training

Tijdens deze 4 uur durende training komt het gebruik van de Formatieplanner-po.nl aan de orde. De applicatie wordt stapsgewijs doorlopen met handige tips en concrete voorbeelden uit de praktijk. Naast het leren omgaan met de Formatieplanner-po wordt ingegaan op vragen die een relatie hebben met de interpretatie en uitvoering van de afspraken vanuit de CAO-PO. De opgedane kennis wordt tijdens de online sessies direct toegepast in de eigen werkomgeving. Dat wil zeggen dat deelnemers aan het eind van de training grotendeels de formatieplanner-po.nl hebben ingevuld voor het komende schooljaar voor hun eigen school. Daarnaast is er kennis opgedaan over de CAO.

Voor meer informatie over de training, klik hier.

Voor meer informatie over de Formatieplanner, klik hier.