Bouw R10 Fontys Rachelsmolen bijna gereed!

Dankzij de betrokkenheid van Auke Hansma en Jaco van Hout ligt de bouw van Fontys Rachelsmolen nog steeds op schema. Ondanks alle corona maatregelen en gebruikerswisselingen heeft de bouw geen vertraging opgelopen.

Dit betekent dat medewerkers en studenten van Fontys Hogeschool dit jaar nog hun intrek in het nieuwe onderwijs- en onderzoeksgebouw op campus Rachelsmolen nemen.

Transparant
Het nieuwe gebouw telt straks vier verdiepingen en krijgt een sterk eigen karakter. Het nodigt uit tot samenwerking en experimenteren.

Open Living Lab
Door de transparante gevels is het onderwijs straks goed te zien. Eigentijds en boeiend onderwijs in een gebouw dat breed toegankelijk is en uitnodigt tot ontmoeting en het delen van kennis tussen studenten, medewerkers, bedrijfsleven en belangstellenden. Het gebouw wordt een Open Living Lab, een echte ontmoetingsplaats.

Vind je het leuk om de bouw van R10 live te volgen? Bekijk dan de livestream.

De uitvoeringsbegeleiding van de bouw van R10 Rachelsmolen vloeit voort uit de samenwerkingsovereenkomst die PentaRho in combinatie met btb in 2018 sloot met Fontys Hogescholen.

De samenwerking tussen PentaRho, btb en Fontys Hogescholen en de inzet van de heren Hansma en Van Hout is dermate goed bevallen dat dit team inmiddels ook is geselecteerd voor de uitvoeringsbegeleiding van de nieuwbouw voor Mindlabs in Tilburg.