Huisvesting - proces- & bouwmanagement

Uw bouw- of renovatieproject
slaagt met goed bouwmanagement

Een school, integraal kindcentrum, zorginstelling of andere maatschappelijke voorziening bouwen of verbouwen is geen kleinigheid. Er komt heel wat kijken bij bouwmanagement. Het is bovendien vaak moeilijk om iemand binnen de organisatie vrij te maken om de kar te trekken. Schakel in zo’n geval een professionele bouwprojectmanager van PentaRho in. Hij/zij ondersteunt en ontzorgt tijdens het gehele bouwproces, zodat uw project op tijd, binnen het budget en binnen de door u gestelde kaders gerealiseerd wordt.

Bouwmanagement ontzorgt

Een bouwproces begint met een goed plan. Want hoe beter het projectplan, des te beter het bouw-, renovatie- of revitaliseringsproces verloopt. Onze adviseurs bewaken uw belangen en nemen u als opdrachtgever mee in het gehele proces. Van ontwikkeling, voorbereiding, realisatie en beheer tot en met nazorg; u stuurt op hoofdzaken. Door goed bouwmanagement maakt u bovendien op het juiste moment de juiste keuzes.

Maximaal resultaat door slim aanbesteden

Door slim aan te besteden krijgt u maximaal resultaat uit het beschikbare budget. Zowel de aanbesteding als de selectie van de architect en aannemer nemen wij u uit handen. U kunt erop vertrouwen dat er gewerkt wordt met partijen die uitstekend passen bij uw project. Op deze manier worden uw ambities maximaal gerealiseerd.

De beste projectmanagers

Een prettige samenwerking en goede communicatie is van groot belang om uw ideale project te kunnen realiseren. Afhankelijk van uw vraag selecteren wij de bouwprojectmanager die het beste bij uw project past. De ‘klik’ leidt immers tot een optimaal resultaat!

Van ambitie naar bouwproject

Loopt u rond met de wens om een nieuwe school, een nieuw IKC, een nieuwe zorginstelling of een andere maatschappelijke voorziening te bouwen? Of droomt u over hoe uw gebouw verbouwd zou moeten worden? Dan moet er een haalbaar en betaalbaar bouwprojectplan komen. Wij helpen u graag om van die ambitie een daadwerkelijk bouwproject te maken. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.