Junior/medior bouwprojectmanager gezocht!

Junior/medior bouwprojectmanager (m/v) gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke, zelfstandige en afwisselende baan in een groeiend bedrijf, een professionele werkomgeving, concurrerende arbeidsvoorwaarden en enthousiaste collega’s? Dan moet je vooral verder lezen.

PentaRho is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van organisatieontwikkeling, huisvesting en financiering. Wij ondersteunen maatschappelijke organisaties, vooral onderwijsorganisaties, zorgorganisaties en gemeenten, bij het waarmaken van hun ambities en het organiseren en creëren van ‘ruimte om te zijn’. Het PentaRho-team bestaat uit 25 enthousiaste medewerkers en groeit nog steeds.

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar jou. 

De functie

Voor onze klanten ben jij het aanspreekpunt voor de bouw- en procesbegeleiding. Je voert de taken uit van initiatieffase tot en met de oplevering en nazorg. Daarnaast ben je in staat om andere adviseurswerkzaamheden op te pakken zoals het uitvoeren van taken in directietoezicht, het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken en het opstellen van een Technisch Programma van Eisen.

Al naar gelang je ervaring ben je in staat om opdrachten te verwerven voor huisvestingsadvies- en bouwprojecten bij gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen, woningbouwcorporaties en commerciële organisaties.

Wij zoeken

Wij zoeken iemand voor 32 – 40 uur per week die op zoek is naar een nieuwe of volgende uitdaging.

Jij bent iemand die zich thuis voelt in een informele, platte organisatie en die stressbestendig is. Je hebt een hbo-/wo-opleiding afgerond in de richting van bouwkunde/management/bedrijfskunde. Het hebben van enige ervaring is een pré, maar je leergierigheid en enthousiasme zijn belangrijker.

Geïnteresseerd?
Jouw motivatiebrief met cv kun je mailen naar svanhunen@pentarho.nl met als onderwerp ‘vacature bouwprojectmanager’.

Acquisitie door uitzend- en detacheringsbureaus wordt niet op prijs gesteld.