Staat u voor de uitdaging om nieuw taakbeleid te ontwikkelen? Hoe zorgt u ervoor dat het nieuwe taakbeleid past bij de organisatie en voldoende draagvlak krijgt binnen uw school? Volg dan de masterclass Taakbeleid VO die in samenwerking met het CAOP wordt georganiseerd.

Woensdag 4 maart 2020
15.00 – 18.00 uur
Edisoncollege Apeldoorn

Wat kunt u van ons verwachten?

In de masterclass ‘Taakbeleid VO’ geven wij u handreikingen om nieuw taakbeleid te ontwikkelingen. Onze adviseurs hebben gewerkt met diverse modellen taakbeleid die succesvol zijn ingevoerd op scholen. Graag delen wij deze ervaringen met u vanuit meer dan 25 gedane trajecten. In de masterclass besteden we aandacht aan hoe te komen tot nieuw taakbeleid, waarbij het creëren van draagvlak van essentieel belang is. Uiteraard staan we stil bij de knelpunten en valkuilen. De opgedane kennis kunt u direct toepassen in uw eigen organisatie.

Uitnodiging Masterclass taakbeleid VO

In samenwerking met het

Incompany

De workshop kunnen we bij u op school geven. U krijgt een programma op maat afgestemd op uw eigen onderwijspraktijk. Om alle deelnemers en belanghebbenden in het proces van taakbeleid een goed beeld te laten krijgen, adviseren we verschillende stappen te doorlopen die leiden tot een breed en gedragen resultaat. De adviseur ondersteunt bij deze stappen en bouwt dit proces bij voorkeur modulair op. In overleg beslist u als opdrachtgever welke modules worden afgenomen.

Aanmelden

Aanmelden voor 20 februari 2020 a.s. door een mail te sturen naar info@pentarho.nl. Er is plek voor maximaal 100 personen. De kosten voor het bijwonen van deze masterclass bedraagt € 75,00 p.p.

Meer lezen over taakbeleid?

Meer inhoudelijke informatie kunt u hier lezen.

Welke vormen van taakbeleid bestaan er in het vo en wat is het effect op de werkdruk?

Ontwikkeltijd voor VO-docenten heeft gevolgen voor taakbeleid

Voor een vrijblijvend gesprek of informatie over een mogelijke procedure, kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs, Fred Ruiling of Wiko Veenvliet.