Organisatie - interim-management

Daadkrachtig interim-management
voor het onderwijs

Zoekt u een tijdelijke directeur voor uw school? Of een interim-bestuurder die passend onderwijs van de grond krijgt? Heeft u een tijdelijke klus waarvoor de kennis ontbreekt? Dan zoekt u een stevige interim-manager met verstand van onderwijs. Iemand die de zaken voortvarend op kan pakken. U haalt met de interim-managers van PentaRho de juiste kennis in huis. Zij zijn volledig thuis in onderwijsland en werken professioneel, visiegericht en verbindend.

Focus op uw organisatiedoelen

Onze interim-adviseurs zijn gedreven om de door u gestelde doelen te bereiken. Samen met u formuleren we een plan van aanpak en maken we afspraken over verantwoording en terugkoppeling. Zo weet u wat u kunt verwachten en waar u op kunt sturen.

Interim-management onderwijs

Het onderwijs vraagt om mensen die zowel in de school als op tactisch en strategisch niveau mee kunnen denken. Onze adviseurs denken sterk vanuit de dagelijkse praktijk en kunnen dit vertalen naar strategische interventies. Interim-management in het onderwijs is ons op het lijf geschreven.

Rust in de organisatie

Wij werken altijd op basis van vertrouwen van de mensen in de organisatie. Als het nodig is creëren we eerst rust in de organisatie. We durven anders te denken en brengen mensen in uw organisatie op ideeën. Op deze manier krijgt de organisatie en het team weer nieuw perspectief voor de toekomst.

Zoekt u een krachtige interim-manager voor de functie van:

  • leidinggevende binnen primair, speciaal en voortgezet onderwijs of andere maatschappelijke organisatie
  • bestuurder binnen primair, speciaal en voortgezet onderwijs
  • projectleider of stafmedewerker

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!