Mathé Veenendaal

Mathé Veenendaal

Mathé is een creatieve en betrouwbare bouwprojectmanager, met veel ervaring in de bouwwereld. Zijn enthousiaste manier van (samen)werken is resultaatgericht en werkt aanstekelijk. Met een goed inlevingsvermogen geeft hij alle betrokken partijen de aandacht die ze nodig hebben. Zijn gedrevenheid en leergierigheid zorgen ervoor dat hij de (bouw)projecten van opdrachtgevers goed en snel kan doorgronden.

Door zijn ervaring bij diverse bedrijven – van architecten- en adviesbureaus tot de overheid – is Mathé goed in staat om een situatie van verschillende kanten te belichten. Zijn goede gevoel voor humor komt hierbij zeker van pas.

Elke fase van een bouwproces vind ik even boeiend. Als bouwprojectmanager zit ik daarom bij PentaRho op de juiste plek.

Zijn uitgangspunt om samen met betrokken partijen mooie dingen te realiseren maakt Mathé een resultaatgerichte teamplayer. Daarnaast is hij een echte autodidact. Die vaardigheid zet hij niet alleen tijdens zijn werk, maar ook in zijn vrije tijd graag in. Zo heeft hij zich de kunst van het bierbrouwen eigen gemaakt en is hij na het behalen van zijn vaarbewijs regelmatig op de Nederlandse binnenwateren te vinden. Samen met zijn vriendin maakt Mathé graag stedentrips. Zijn liefde voor architectuur en lekker eten komen dan perfect samen.