Home / portfolio / Nieuwbouw Zendings-Diaconessenhuis

Kenmerken
  • zustergemeenschap
  • nieuwbouw
  • bouwprojectmanagement
  • start september 2016
  • lopend project
Nieuwbouw Zendings-Diaconessenhuis

De zustergemeenschap van Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen wordt kleiner en het huidige huis is inmiddels te groot. We gaan daarom een nieuw huis bouwen dat ons als zusters ontzorgt en meer deel gaat uitmaken van de dorpsgemeenschap. PentaRho ondersteunt ons bij het realiseren dit nieuwe gebouw.

De openheid en het eerlijke, evenwichtige verhaal waren voor ons de belangrijkste redenen om voor PentaRho te kiezen. Ook was er direct een klik met adviseur Jan Roelofs. De samenwerking met Jan en zijn collega’s is erg plezierig. Ze helpen ons bij alle stappen in het proces, van het begin tot en met de oplevering. We ervaren enorme steun van PentaRho.

PentaRho is transparant en dat werkt ontzettend plezierig samen.

Onlangs hebben we samen met PentaRho een informatieavond voor omwonenden georganiseerd. De reacties op het voorlopig ontwerp zijn erg positief. Op dit moment zitten we in de fase van voorlopig naar definitief ontwerp. Het plan is om begin 2018 te starten met de bouw van een duurzaam en energieneutraal Diaconessenhuis, waarin wij ook in de toekomst onze missie kunnen uitdragen.

Lees ook het artikel uit het Reformatorisch Dagblad: Nieuw perspectief voor zendingsdiaconessen Amerongen

Ontwerp/illustraties: RoosRos