Traineeship

Enthousiaste en leergierige
trainees gezocht!

Zoek jij een uitdaging als trainee? Dit is je kans!

Samen met Infinite, Fenom en B&T zijn wij op zoek naar enthousiaste, leergierige trainees. Binnen het gezamenlijke opleidingsprogramma met de andere bureaus maak je kennis met de wereld van onder andere het onderwijs en alle facetten die hier onderdeel van uitmaken. Daarnaast leiden wij je binnen PentaRho op tot (junior) adviseur.

Je ondersteunt onze adviseurs in allerlei lopende en nieuwe projecten. Door vanaf dag één mee te werken aan verschillende opdrachten, maak je kennis met het vak van adviseur en alles wat daarbij hoort. We gaan op zoek naar jouw kracht en hoe we die bij PentaRho kunnen vergroten.

Wie zoeken wij?

Van bedrijfsvoering en financiën tot onderwijskunde, bouwprojectmanagement, HRM en communicatie. Het functieprofiel is niet vastomlijnd. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen:

  • je hebt een hbo+ of universitaire opleiding afgerond;
  • je bent geïnteresseerd in de onderwijssector;
  • je hebt een zelfstandige werkhouding;
  • je bent communicatief sterk;
  • je bent proactief en gaat op zoek naar uitdagingen.

Maak jij het verschil?

Spreekt bovenstaande jou aan, dan nodigen we je uit om uiterlijk  dinsdag 10 mei 2022 te solliciteren via de website Traineeworden.nl.   

Benieuwd hoe het is om als trainee bij PentaRho aan de slag te gaan? Lees de blog van onze huidige trainee Annet.

We zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde hbo’ers en wo’ers die ons team kunnen versterken. Bekijk hier al onze vacatures.