Workshop IKC

Workshop Integraal Kindcentrum
Heeft u binnenkort te maken met ontwikkelingen van uw school richting een IKC? Vraagt u zich of hoe dit proces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop Integraal Kindcentrum!

Op veel plekken in Nederland hebben scholen te maken met de vraag zich te ontwikkelen tot een IKC. Voor veel scholen en kinderopvangorganisaties is dit een complex traject met veel consequenties voor alle betrokkenen in en rondom de school.

Misschien stelt u zichzelf ook wel de volgende vragen:

  • Hoe kan ons IKC er over vijf jaar uitzien?
  • Welke stappen moeten wij op welk moment ondernemen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat er een traject wordt gevolgd dat passend is bij onze situatie?
  • Welke rollen zijn er binnen dit samenwerkingsproces, waar liggen verantwoordelijkheden?
  • Hoe creëren we draagvlak binnen onze organisaties?

In de workshop ‘IKC’ krijgt u antwoord op uw vragen. U gaat concreet aan de slag met uw eigen situatie. De opgedane kennis kunt u direct toepassen in uw eigen organisatie.

De workshop wordt gegeven door Ronald de Bie. Ronald heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van IKC-trajecten.

De eerstvolgende workshop vindt in het najaar van 2019 plaats. Door op deze link te klikken kunt u uw interesse alvast kenbaar maken.

Incompany

De workshop kan ook incompany worden gegeven. U krijgt een programma op maat, afgestemd op uw eigen onderwijspraktijk.


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze workshops?  Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 055 538 66 90 of per e-mail via info@pentarho.nl Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking.