Search & Select

In deze tijd valt het niet mee om de juiste professional voor uw organisatie te vinden. Zeker als het gaat om leidinggevende en bestuurlijke functies in onderwijsland. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor uw organisatie? Zoekt u daarbij een partner die dezelfde taal spreekt en de onderwijsmarkt goed kent? Schakel dan PentaRho in voor het vinden van de juiste match! 

Met Search & Select begeleiden wij de gehele wervings- en selectieprocedure, van zoekvraag tot de uiteindelijke benoeming van de geschikte kandidaat. Door onze specifieke kennis op het gebied van onderwijskundige/organisatieontwikkeling vraagstukken, financiën en huisvesting begrijpen wij wat u vraagt.

De voordelen voor u

  • U profiteert van ons uitgebreide netwerk in het speciaal onderwijs, PO, VO, mbo, hbo én voorschoolse instellingen. PentaRho is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van huisvesting, onderwijskunde/organisatieontwikkeling en financiering. Deze expertises zijn gebundeld in één bureau en dat is uniek in Nederland!
  • Onze adviseurs beschikken over ruime ervaring en specifieke kennis in het brede onderwijsveld. Wij gebruiken onze expertises om samen met u te bepalen welke specifieke competenties gewenst zijn voor een bepaalde functie.
  • U wordt ontzorgd: wij begeleiden bij de totstandkoming van de profielschets, verzorgen de werving, begeleiden de selectieprocedure, adviseren over de benoeming en ondersteunen bij het arbeidsvoorwaardengesprek.
  • Ook na de benoeming kunt u op ons rekenen. Zo voeren wij na drie en na zes maanden een tussentijds gesprek met de geselecteerde kandidaat en de organisatie.
  • Het begeleidingstraject wordt uitgevoerd op basis van resultaatverplichting. Als er geen geschikte kandidaat wordt gevonden, wordt de volledige wervingsprocedure (exclusief advertentiekosten en optioneel uitgevoerde diensten) kosteloos herhaald.

Bekijk ook onze infographic over dit product en het begeleidingstraject en/of bezoek onze webpagina over deze nieuwe dienst.

Search & Select is maatwerk, omdat geen enkele zoekvraag hetzelfde is!

Interesse?

Bent u op zoek naar een leidinggevende of bestuurder en kunt u hierbij ondersteuning gebruiken? Of wilt u meer weten over Search & Select? Neem contact op met Lizelot Zantboer via 055 – 538 66 90.