How it's Done

How it’s Done is een informatief programma op RTL Z waarbij een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven.

Ondernemers vertellen in dit programma openhartig over hoe zij hun diensten realiseren, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Welke stappen nemen bedrijven met het oog op duurzaamheid?

Ons aandeel in de uitzending afgelopen zaterdag gemist? Kijk hieronder het fragment terug.

.

Dank aan de Wolfert van Borselen scholengroep en Wolfert Lansing voor het beschikbaar stellen van één van de meest duurzame schoolgebouwen in Nederland. Een bouwproject waar wij als adviesbureau bijzonder trots op zijn!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit project of wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van bouwprojectmanagement, neem dan rechtstreeks contact op met Peter van Heerde. Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van organisatievraagstukken, neem dan contact op met Ronald de Bie of bel ons secretariaat op telefoonnummer 055 – 538 66 90.

Lijkt het jou ook leuk om als professional een bijdrage te leveren aan organisatie- en/of huisvestingsvraagstukken in het onderwijs, in de zorg of in de kinderopvang, neem dan ook een kijkje op onze vacaturepagina