Organisatie

Van onderwijsdroom naar concreet plan

Onderwijsland is in beweging. Veranderende wetgeving, passend onderwijs, IKC’s, krimp; ontwikkelingen waarop u moet inspelen om uw maatschappelijke doelstellingen te behalen.
Heeft u ondersteuning nodig bij het omzetten van uw onderwijsdroom naar een concreet plan? Of vraagt u zich af of samenwerking een mogelijkheid is?

Dan zoekt u een organisatieadviesbureau dat u helpt anders naar knelpunten te kijken. Om zo samen tot andere oplossingen of mogelijkheden te komen. Een organisatieadviesbureau dat volledig thuis is in onderwijsland.

PentaRho is zo’n organisatieadviesbureau. Daarom zijn wij uw sparringpartner als het gaat om bestuurlijke samenwerking, onderwijsvernieuwing en personele vraagstukken.

Van idee naar werkbaar plan

U bent bij ons aan het juiste adres voor het maken van een werkbaar plan voor een nieuw onderwijsconcept. Of voor het organiseren van goed onderwijsstructuur en -bestuur, bij bestuurlijke samenwerking en fusies in het onderwijs. Wij begeleiden maatschappelijke organisaties bij het ontwikkelen van concepten en visie.

Draagvlak in uw organisatie

Heeft u ondersteuning nodig bij personele vraagstukken zoals taakbeleid, duurzaamheidsbeleid, behoud van werkgelegenheid, goed werkgeverschap, reorganiseren, het invoeren van andere schooltijden? Wij helpen uw plannen concreet te maken en draagvlak en besef in de organisatie te creëren.
Bovendien kunt u bij ons organisatieadviesbureau terecht voor activerend personeelsbeleid, trainingen, opleidingen en coaching van uw medewerkers.

U wilt iemand op interim-basis inhuren die volledig thuis is in onderwijsland? Ook dat is mogelijk! Neemt u gerust contact met ons op.

Huisvesting, organisatie en financiën zijn niet los van elkaar te zien. Binnen PentaRho brengen we deze drie disciplines samen in één adviesbureau. Daarin zijn we uniek in Nederland!