Bram Hoenselaar

Bram Hoenselaar

Opdrachtgevers die senior adviseur Bram Hoenselaar inschakelen, krijgen te maken met een no-nonsense en actiegerichte bouwprojectmanager met een enorme passie voor bouwen.

Bram is iemand die objectief en zakelijk te werk gaat, vlot besluiten neemt en mensen aanjaagt om hun doel te bereiken. Hij heeft veel ervaring in zowel de private als publieke sector én met leidinggeven aan professionals en (bouw)projecten. Onder andere opgedaan bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem, waar hij coördinator en teamleider toezicht bouw- en leefomgeving was. Hij begon zijn carrière ooit als uitvoerder en kent dus het klappen van de zweep.

In zijn rol als bouwprojectmanager zet Bram zich volop in voor goede samenwerking tussen alle partijen. Want, zo vindt hij, als de samenwerking en communicatie goed zijn, loopt een project altijd beter.

Mijn ervaring aan de uitvoerderskant en kennis van de publieke sector zet ik graag in voor maatschappelijk relevante projecten.

Bram woont in Arnhem met zijn vrouw en twee kinderen. Hij gaat graag met zijn gezin op reis en is een echte fietsfanaat. Regelmatig pakt hij de racefiets of mountainbike. Minstens één keer per jaar bedwingt hij samen met een groep fietsers verschillende cols in Europees gebergte.