Floor Lensing

Floor Lensing

Zowel bij huisvestings- als organisatievraagstukken komen opdrachtgevers adviseur Floor Lensing tegen. Ze is in het bijzonder geïnteresseerd in hoe mensen zich in organisaties bewegen. Ze houdt van de uitdaging om verschillende belangen en partijen bij elkaar te brengen en samen een goed eindresultaat neer te zetten, bijvoorbeeld in een fusieproces of bij de ontwikkeling van een nieuw schoolgebouw.

Acht jaar lang speelde Floor handbal op topsportniveau. Haar professionele handbalcarrière heeft haar gevormd tot wie ze nu is: een resultaatgerichte adviseur die de lat hoog legt en goed onder druk kan presteren. Eigenschappen die ze graag inzet voor klanten. Ook is Floor sociaal, eerlijk en kan ze zich goed inleven in anderen.

Sporten is voor Floor nog altijd een belangrijk onderdeel van haar leven. Ze is nog steeds actief in het handballen en skeelert en hardloopt graag. Daarnaast houdt ze van tekenen en het maken van verre reizen.

Door mijn topsportcarrière ben ik resultaatgericht en kan ik onder hoge druk presteren.

Tijdens haar masteropleiding Beleid, Communicatie en Organisatie werkte Floor als jongerencoach, waarbij ze jongeren adviseerde. Op basis van haar opleiding en haar werk als jongerencoach, koos ze voor het adviseurschap.