Jan Roelofs

Jan Roelofs

Jan is een van de oprichters van PentaRho. Hij heeft de ambitie om in elk project extra kwaliteit te realiseren. Liefst meer dan u als opdrachtgever verwacht. Hij zoekt daarbij de grenzen van het financieel en politiek haalbare op, ten gunste van het uiteindelijke resultaat. Jan is zeer gedreven, communicatief sterk en een bevlogen verbinder.

De verschillende partijen in een project moeten elkaar inspireren, om tot een onverwacht goed resultaat te komen. Ik kan de juiste sfeer hiervoor creëren.

Jan vindt het cruciaal te achterhalen wat mensen écht willen. Op basis daarvan gaat hij aan de slag met een project. Hij houdt van organiseren en regisseren. Niet alleen via de gebaande paden, maar ook via de wat minder gangbare zijwegen. Het eindresultaat is wat telt.

Ook in zijn vrije tijd wijkt Jan op wandelingen graag letterlijk van het pad af. Wat hij daar vindt gaat in de rugzak mee om thuis te verwerken tot een soort van kunstwerkje. Jan wordt echt blij van ‘gratis rijkdom’ en ogenschijnlijk kleine dingen.