Liza Jansen-Middag

Liza Jansen-Middag

Liza is binnen PentaRho bij uitstek degene die de theorie met de praktijk weet te verbinden. Ze staat collega’s en opdrachtgevers graag bij met haar onderwijskundige kennis.

Ook is Liza sterk in het uitvoeren van allerlei vormen van onderzoek en bovendien een kei in het opstellen van heldere rapportages en visiedocumenten. Door haar analytisch vermogen en haar eigenschap goed te luisteren, geeft ze opdrachtgevers onderbouwd advies en levert ze documenten/rapportages aan waarop u uw keuzes kunt baseren.

Met mijn sterke verantwoordelijkheidsgevoel en analytisch vermogen zet ik complexe vraagstukken om in adequate oplossingen.

Liza’s keuze voor de onderwijssector is niet geheel vreemd. Ze komt uit een echte onderwijsfamilie. Als adviseur geniet ze elke dag van het brede scala aan vraagstukken dat ze in haar werk tegenkomt. Daar zet ze zich vol voor in en daar blijft ze zich graag in ontwikkelen. In haar vrije tijd gaat Liza graag actief op pad: op wintersport in Oostenrijk, kamperen in de Noorse fjorden of met vrienden naar een festival.