Teun Schippers

Teun Schippers

Zoekt u een jonge en gedreven adviseur voor de begeleiding van uw bouwproject? Dan bent u bij Teun aan het goede adres. Teun gaat altijd voor het beste resultaat, houdt van hard werken en heeft veel oog voor detail.

Sinds 1 januari 2017 is Teun in dienst bij PentaRho. Na zijn studie Bouwkunde en kopstudie Commercieel-Technische Bedrijfskunde deed hij ervaring op bij bouwmaterialenleverancier Raab Karcher en ingenieursbureau Aveco de Bondt.

Hij koos voor een baan bij PentaRho, omdat hij graag samen met de klant, architect, aannemer en gemeente het gehele bouwproces in goede banen wil leiden. Teun gaat daarbij planmatig te werk en kan goed organiseren. Bovendien is hij in staat om snel complexe situaties te doorgronden. Een kwaliteit die hij in de rol van bouwprojectmanager optimaal kwijt kan.

Als begeleider van bouwprocessen ga ik resultaatgericht, zorgvuldig en constructief te werk.

Teun vindt het belangrijk bij te dragen aan de maatschappij. Daarom is hij bestuurslid van de Nederlandse Patiëntenvereniging, die zich bezighoudt met medisch-ethische vraagstukken. Verder houdt Teun van klussen in zijn eigen huis en zwemt hij graag.