Therry Eenkhoorn

Therry Eenkhoorn

Voor adviseur Therry geldt: ‘what you see, is what you get.’ Hij is open en eerlijk en brengt bouwprojecten tot een goed einde door te streven naar een optimale samenwerking tussen alle betrokken partijen. Hij zet zich in voor het realiseren van een werkbaar en toekomstbestendig gebouw met als doel een tevreden opdrachtgever en tevreden gebruikers. Want een gebouw kan nog zo prachtig zijn, het moet vooral goed functioneren in de praktijk.

Therry heeft jarenlange ervaring als (bouw)projectleider en projectcoördinator. Het afgelopen decennium bij een architectenbureau dat zich met name op scholenbouw (in zowel het basisonderwijs als voortgezet onderwijs), zorgprojecten en woningbouw in het duurdere segment richt. Hier was hij verantwoordelijk voor het proces vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de oplevering en nazorgfase. Bij PentaRho is Therry als projectleider vanaf de initiatieffase t/m de nazorgfase betrokken. Zijn expertise komt zeker goed van pas bij het opstellen van Programma’s van Eisen en het uitvoeren van architectenselecties.

Een duurzaam en toekomstbestendig gebouw kun je alleen realiseren door goed samen te werken!

In zijn vrije tijd gaat Therry graag zelf praktisch aan de slag met (kleine) bouwprojecten voor familie en vrienden. Daarnaast fietst en wandelt hij graag. Therry is geboren en getogen in Kampen, getrouwd en heeft een dochter.