Home / portfolio / Ontwerpbegeleiding en realisatie MFA Lemstervaart

Kenmerken
  • MFA
  • nieuwbouw
  • start juni 2015
  • gereed februari 2017
Ontwerpbegeleiding en realisatie MFA Lemstervaart

MFA Lemstervaart biedt sinds februari 2017 onderdak aan een openbare basisschool, een wijkvereniging en een peuterspeelzaal. Als gemeente kijken we erg tevreden terug op de totstandkoming van de multifunctionele accommodatie, waarin PentaRho een veelomvattende rol heeft gehad.

Zowel gedurende het voortraject als tijdens de realisatie van het gebouw hebben de adviseurs van PentaRho ons ondersteund. Ze hebben o.a. een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd, het programma van eisen opgesteld en ons bijgestaan bij de architectenselectie. Tijdens de bouw heeft PentaRho het volledige bouwprojectmanagement op zich genomen. Ook met het opstellen van de contracten met de huurders hebben ze ons geholpen.

De adviseurs van PentaRho doen er alles aan om een project tot een succes te maken.

De samenwerking is vrijwel naadloos en zonder problemen verlopen. PentaRho heeft laten zien een professionele en betrouwbare partner te zijn. Zowel voor ons als gemeente als voor de gebruikers doen ze hun uiterste best er het maximale uit te slepen. En ondertussen houden ze qua budget de vinger goed aan de pols. Dus ook financieel zijn we goed uitgekomen.

Update: op 11 januari 2018 is het energielabel A++++ toegekend aan MFA Lemstervaart. 

 Mede door jullie inbreng en inzet hebben we gezamenlijk dit mooie resultaat kunnen bereiken!

Foto’s Walter Frisart