Home / portfolio / Bouwtoezicht gebouw ‘P8’ Fontys

Kenmerken
  • HBO
  • huisvesting
  • bouwtoezicht
  • start april 2018
  • afgerond juni 2020
Bouwtoezicht gebouw ‘P8’ Fontys

‘De komende jaren investeert Fontys in verschillende gebouwen en campussen, met name in Tilburg en Eindhoven, om de fysieke omgeving weer toekomstbestendig te maken. Via een aanbesteding hebben we met drie partijen een raamovereenkomst gesloten, waaronder met PentaRho.

Voor de nieuwbouw van onderwijs- en onderzoeksgebouw P8 op Campus Stappegoor in Tilburg hadden we door omstandigheden snel een nieuwe toezichthouder nodig. PentaRho had op dat moment geen eigen mensen beschikbaar. Toch hebben ze direct geschakeld om ons van dienst te zijn. Al snel stelden ze een aantal kandidaten voor waar we uit konden kiezen, waaronder Auke Hansma van btb bouwbegeleiding. En we zijn heel erg blij met Auke. Hij signaleert, controleert en rapporteert, is in feite de oren en ogen van de opdrachtgever op de bouw. Het project loopt mooi volgens planning. Auke is een harde werker, heeft overzicht en is bovendien een prettig persoon om mee samen te werken.’

PentaRho heeft heel snel en professioneel gehandeld en het bouwtoezicht voor ons geregeld!

P8 is vanaf begin 2020 de nieuwe huisvesting voor studenten en medewerkers van Fontys Hogeschool ICT en Fontys Academy for Creative Industries. Het gebouw is naar ontwerp van Paul de Ruiter Architects en wordt uitgevoerd door Heerkens van Bavel Bouw.