Home / portfolio / Grote tevredenheid bij Sophia Scholen over onze adviseurs

Kenmerken
  • schoolbestuur
  • diverse projecten
  • bouwmanagement
  • organisatieontwikkeling
  • lopend en afgerond
Grote tevredenheid bij Sophia Scholen over onze adviseurs

In opdracht van Sophia Scholen, een bestuur met 29 basisscholen in de Duin- en Bollenstreek, werkt PentaRho aan verschillende opdrachten, waaronder spreidingsplannen, een inpassingsstudie en ondersteuning bij de invoering van een IKC. Marie-Elle Bakker (manager control) waardeert vooral de eerlijke en prettige manier van werken.

‘Voor de spreidingsplannen hebben we meerdere offertes opgevraagd en voor PentaRho gekozen om hun logische en praktische insteek. Het voorstel was goed onderbouwd, zonder ruimte voor discussie over het eindresultaat. Het traject heeft heel goed uitgepakt en daarom betrekken we PentaRho inmiddels bij meerdere projecten.

PentaRho adviseurs zijn deskundig en doen wat ze beloven. Hun manier van zaken doen is open en eerlijk.

De adviseurs van PentaRho zijn deskundig en baseren hun adviezen op kennis en ervaring uit de praktijk. Ze leveren wat ze beloven en je kunt heldere afspraken maken.

Sophia Scholen is ontstaan vanuit een fusie van twee schoolbesturen. Hieruit komen verschillende nieuwbouwprojecten en samengaan van scholen voort. Dat kun je niet allemaal met je bestaande bezetting opvangen. We zijn dan ook blij met een no-nonsense partner als PentaRho. Ze doen op een open en eerlijke manier zaken. De adviseurs geven heel duidelijk aan wat ze voor ons kunnen doen, wat niet nodig is of wat we beter zelf kunnen doen. Ik vind PentaRho daarin uniek in de wereld van de adviesbureaus.’