Home / portfolio / Interim-manager/adviseur huisvesting

Kenmerken
  • voortgezet onderwijs
  • diverse trajecten
  • start oktober 2015
  • lopend project
Interim-manager/adviseur huisvesting

Landstede Groep heeft een eigen huisvestings- en facilitaire afdeling. Soms krijgen we te maken met zeer complexe en stroperige processen. In dat geval maken wij graag gebruik van de kennis en expertise van Bert Kampman van PentaRho.

Bert heeft laten zien dat hij in staat is om heel goed met (schijnbaar) tegenstrijdige belangen om te gaan. Hij maakt voor alle partijen de belangen en de consequenties van bepaalde keuzes zichtbaar. Op die manier worden complexe zaken, zowel voor onze organisatie als voor de gemeente, helder. En dat helpt natuurlijk enorm bij de besluitvorming.

Landstede Groep werkt al jaren prettig samen met Bert Kampman van PentaRho. Hij brengt partijen bij elkaar en biedt samenhangende oplossingen voor alle huisvestingsvraagstukken.

Bert is in onze organisatie bij verschillende projecten betrokken. Hij objectiveert en haalt zaken uit een welles/nietes impasse. Bert is als interim-adviseur in onze organisatie nadrukkelijk aanwezig, maar op een prettige en bescheiden manier.