PentaRho zoekt senior adviseur voortgezet onderwijs

PentaRho ondersteunt scholen in het PO, VO, mbo en hbo met allerlei vraagstukken. Onze klantenkring bestaat tevens uit maatschappelijke organisaties, gemeenten en zorginstellingen in het hele land. Onze adviseurs helpen onze klanten bij het waarmaken van ambities en het creëren van ‘ruimte om te zijn’. Onze specialisatie ligt op het gebied van organisatie-ontwikkeling, huisvesting en financiering. Het PentaRho-team bestaat uit 25 enthousiaste medewerkers en groeit nog steeds.

Wij zijn op zoek naar een

senior adviseur voortgezet onderwijs

De functie
Voor onze klanten in het voortgezet onderwijs ben jij een vraagbaak/sparringpartner op het niveau van het bestuur en de schoolleiding. Je bent goed op de hoogte van de problematieken in het voortgezet onderwijs, kunt bestuurlijke processen goed leiden en bent op de hoogte van de wetgeving. Veel van onze opdrachten zijn op het gebied van procesbegeleiding: effecten leerlingendaling, fusies, regionale samenwerking, taakbeleid en coaching van bestuur en directies. Daarnaast ben je in staat om andere adviseurswerkzaamheden op te pakken, zoals interim-management, strategisch HRM en financieel management.

Wij bieden
Wij bieden je een leuke, zelfstandige en afwisselende baan in een groeiend bedrijf, een professionele werkomgeving, marktconforme arbeidsvoorwaarden en enthousiaste collega’s.

Wij zoeken
Wij zoeken iemand voor 40 uur per week die op zoek is naar een nieuwe of volgende uitdaging.

Jij bent iemand die zich thuis voelt in een informele en platte organisatie. Je vindt het een uitdaging om met klanten om te gaan en bent bereid net dat stapje extra te doen voor onze klanten. Je hebt een hbo-/wo-opleiding afgerond en hebt ruime ervaring op directie/bestuurlijk niveau in het voortgezet onderwijs. Een groot netwerk en acquisitiekracht strekt tot aanbeveling.

Geïnteresseerd?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Fred Ruijling op telefoonnummer 06 – 343 75 936. Jouw motivatiebrief met cv kun je mailen naar svanhunen@pentarho.nl, met als onderwerp ‘vacature VO-adviseur’.

Acquisitie door uitzend- en detacheringsbureaus wordt niet op prijs gesteld.