U zoekt een interimmer!

Bent u op zoek naar een tijdelijke waarneming voor een managementfunctie of een hoofd huisvesting? Heeft u een vraag waarvan de oplossing nog zo ver weg lijkt? Staat u aan de vooravond van een complex probleem en heeft u de specifieke expertise niet in huis om uw organisatie hierin te begeleiden?

Breek niet langer uw hoofd, maar neem contact met ons op. Wij ontzorgen u graag door met u mee te denken.

Ervaring, kennis en een groot netwerk

PentaRho is een landelijk adviesbureau binnen het publieke domein op het gebied van Ruimte, Huisvesting en Organisatie. Onze adviseurs beschikken over ruime ervaring en specifieke kennis. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van zzp’ers waarmee wij u kunnen helpen op zoek naar de oplossing voor uw vraagstuk.

Persoonlijke betrokkenheid

Het gaat bij ons niet alleen over organisaties en gebouwen, maar vooral over mensen. Door de persoonlijke betrokkenheid en het spreken van dezelfde taal, leveren wij een waardevolle bijdrage aan de toekomst en aan het bereiken van de doelen van uw organisatie.

Een vrijblijvend gesprek of gerichte vraag?

Wilt u meer informatie, heeft u een gerichte vraag of bent u zelf interimmer en wilt u graag toegevoegd worden aan onze database van de Flexpool? Neem rechtstreeks contact op met Ronald de Bie of via het secretariaat van PentaRho (055 – 538 66 90).