Eindopdracht trainees waardevol!

In september 2019 begonnen zeven trainees bij vier adviesbureaus in onderwijsland (B&T, Infinite Financieel, PentaRho en Fenom) aan het traineeship. Doel van dit programma is om ruimte te bieden aan talentvolle en ambitieuze starters. 

Binnen het gezamenlijke opleidingsprogramma met de andere bureaus maken de trainees kennis met de wereld van onder andere het onderwijs en alle facetten die hier onderdeel van uitmaken. Eén onderdeel hiervan was het gezamenlijk uitvoeren van een opdracht voor een klant.

Het Ir. Lely Lyceum in Amsterdam bood de trainees de kans om mee te denken over het faciliteren en implementeren van het Technasium voor mavo, havo en vwo. In het huidige schooljaar is het Ir. Lely Lyceum al begonnen met de pilot voor het Technasium.

Vanuit een frisse blik en diverse invalshoeken heeft de enthousiaste groep vele concrete handvatten en tips kunnen bieden voor de definitieve implementatie. De opbrengsten zijn gisteren gepresenteerd aan het Ir. Lely Lyceum in Amsterdam.

Heel waardevolle analyse en uitstekend advies mogen ontvangen over hoe wij het Technasium verder gaan uitvoeren de komende jaren. Dank voor jullie inzet en excellente werk.

Dhr. J. Rijlaarsdam, rector bestuurder Ir. Lely Lyceum Amsterdam