IKC Platanenlaan Zevenaar opgeleverd

Net voor de zomervakantie was er voor onze adviseurs Joyce Jansen & Jan Roelofs nog even tijd voor een kers op de taart.

De oplevering van IKC Platanenlaan in Zevenaar!

“Een bijzonder moment tussen de verhuisdozen”, aldus Joyce, “met nog een paar hardwerkende mannen en vrouwen die de puntjes op de i te zetten. Na de zomervakantie kunnen alle kinderen en leerkrachten van basisschool Lindenhage en Het Kofschip weer terug naar hun vertrouwde schoollocatie aan de Platanenlaan, maar dan wel in een (bijna) nieuw gebouw.

Wat is er hard gewerkt! Dank aan het hele bouwteam voor de mooie samenwerking. Speciale dank aan Rob Freriks van Koenders Totaalbouw voor de uitstekende dagelijkse organisatie van de bouw. Nu eerst vakantie en dan door naar de uitvoering van de buitenruimte!”