Trainingen Formatieplanner-po en cao-po

Hoeveel uur moet ik eigenlijk lesgeven? Hoe zit het met duurzame inzetbaarheid? Hoe verdelen we de schooltaken eerlijk? Hoeveel uren worden ingezet voor scholing? De Formatieplanner-po is dé webapplicatie voor het basisonderwijs die schooldirecties helpt bij het inroosteren van groepen, personeel, vakanties en taken; een gebruiksvriendelijke webapplicatie die aansluit bij vragen vanuit de praktijk.

De applicatie is web-based. Dit betekent dat de gebruiker geen software op een computer hoeft te installeren, maar via een webbrowser direct van het programma gebruik kan maken.

Wat is nieuw?

De formatieplanner krijgt elk jaar een upgrade en wordt aangepast aan de wensen van onze gebruikers. In de nieuwste versie is op verzoek van onze gebruikers een handig overzicht van alle medewerkers toegevoegd. In dit overzicht ziet u hoe de betreffende uren bij uw medewerkers zijn ingezet. Het overzicht is te printen en te downloaden als een Pdf-bestand. U vindt het overzicht onder het menu ‘medewerkers’.

Scholing op maat met als doel na afloop al zoveel mogelijk gegevens  ingevuld te hebben voor úw situatie!

Online trainingen Formatieplanner-po en cao-po

Tijdens deze online training komt het gebruik van de Formatieplanner-po.nl aan de orde. Aan de hand van de planner wordt het programma stapsgewijs doorlopen met handige tips en concrete voorbeelden uit de praktijk. Naast het leren omgaan met de applicatie wordt ingegaan op vragen die een relatie hebben met de interpretatie en uitvoering van de afspraken vanuit de cao-po.

De opgedane kennis is direct toe te passen voor de eigen werkomgeving. Dat wil zeggen dat deelnemers aan het eind van de training al grotendeels de Formatieplanner-po.nl hebben ingevuld voor het komende schooljaar, specifiek voor hun eigen school. Daarnaast is er kennis opgedaan over de cao-po. Klik hier om u aan te melden voor een online training.

Scholling op maat

Naast de reguliere (online) workshops bieden wij schoolbesturen (online) scholing op maat aan. Meerdere schooldirecteuren/scholen, onderdeel uitmakend van uw stichting/bestuur, kunnen tegelijk geïnstrueerd worden in het gebruik van de formatieplanner. Stichtingsbrede afspraken worden bijvoorbeeld gemaakt over nascholing of duurzame inzetbaarheid.

Voor meer informatie en de nieuwste functionaliteiten klik hier. Uiteraard kunt u met uw vragen ook terecht bij Ronald de Bie. Zijn contactgegevens vindt u rechtsboven op deze pagina.