Huisvesting - interim-management

Slagvaardig interim-management
voor onderwijs en gemeenten
Heeft u tijdelijk versterking nodig op het gebied van (onderwijs)huisvesting, gemeentelijk en/of strategisch vastgoed? Misschien ontbreekt de kennis in uw organisatie, heeft u te maken met ziekte of uitval of zijn er problemen ontstaan die opgelost moeten worden. Dan zoekt u een ervaren waarnemer die direct uw vastgoedbeheer, de projectleiding, de huisvestingsstrategie of het facilitair management op zich kan nemen. Iemand die snel kan schakelen en zaken op kan pakken. Met de bedreven interim-managers van PentaRho haalt u de gewenste kennis en kunde in huis.

Interim-beleidsmedewerkers en projectleiders

Onze interim-managers zijn thuis in de wereld van onderwijs en gemeentelijk vastgoed. Ze weten wat er te koop is in de wereld en hebben een groot netwerk. Zonder de historie te kennen, zijn zij in staat om verschillende beleids- en projectfuncties in uw organisatie direct over te nemen.

Interim-management kan voor uw organisatie een goede tijdelijke oplossing zijn. De afgelopen jaren vervulden de adviseurs van PentaRho interim-functies voor woningbouwcoöperaties, gemeenten en schoolbesturen, zoals:

  • hoofd vastgoed bij een groot schoolbestuur;
  • gemeentelijk vastgoedbeheerder;
  • beleidsmedewerker kinderopvang;
  • beleidsmedewerker zorg en leren;
  • projectleiding integraal huisvestingsplan;
  • projectleiding centralisatie vastgoedportefeuille;
  • strategisch huisvestingsbeleid woningbouwcoöperatie.

Of het nu gaat om vastgoedbeheer, contractmanagement, vraagstukken op het gebied van beheer & exploitatie, integrale huisvestingsplannen of bouwprojectmanagement: u haalt met de adviseurs van PentaRho in huis wat u nodig heeft.

Wilt u weten wat onze interim-managers voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.