Enthousiaste leergierige trainee gevonden in Valerie Boon

‘Ruimte bieden aan talentvolle en ambitieuze starters’ 

Dat is het doel van het traineeprogramma dat 4 adviesbureaus in onderwijsland (B&T, Infinite Financieel, PentaRho en Fenom) samen hebben opgezet. Afgelopen maandag is bij PentaRho het jonge talent Valerie Boon (25) met veel enthousiasme begonnen. 

‘Ik ben in juli 2019 afgestudeerd in de richting Strategisch Management op de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ben leergierig en houd van een uitdaging. Door het volgen van het opleidingstraject en het uitvoeren van de werkzaamheden hoop ik meer te weten te komen waar mijn krachten liggen.’

De focus op het ‘zijn’ van een volwaardige collega en de mogelijkheid tot optimale persoonlijke ontwikkeling hebben mij getriggerd om te kiezen voor het traineeship bij PentaRho

Valerie Boon, trainee PentaRho

Binnen het gezamenlijke opleidingsprogramma met de andere bureaus maken de trainees kennis met de wereld van onder andere het onderwijs en alle facetten die hier onderdeel van uitmaken.

Valerie ondersteunt de aankomende 10 maanden onze PentaRho adviseurs in allerlei lopende en nieuwe projecten. Door vanaf dag één mee te werken aan verschillende opdrachten maakt zij kennis met het vak van adviseur en alles wat daarbij hoort. We gaan op zoek naar haar kracht en hoe wij die bij PentaRho kunnen vergroten.