Corona-maatregelen in het VO: Maak een impact-analyse

Over niet al te lange tijd zullen de VO scholen in Nederland hun deuren weer openen, met de nodige beperkingen en maatregelen. De VO-raad ontwerpt een protocol met aanbevelingen hoe te handelen als de scholen weer opengaan.

Bij onze klanten en relaties merken we dat de impact enorm is. Er zijn niet alleen zorgen over de organisatie op het moment dat de scholen weer gaan starten maar ook over de rest van het schooljaar en het nieuwe schooljaar.

Impact-analyse

Wij willen graag ondersteunen en vanuit onze expertise een steentje bijdragen. Daarom biedt PentaRho een impact-analyse aan. Door effecten en veranderingen in kaart te brengen ontstaat een praktische en concrete analyse die kan helpen de gehele organisatie in beeld te krijgen en samenhangende vraagstukken te definiëren, te analyseren en op te lossen.

In gesprek

Praktisch betekent dit dat ervaren VO adviseurs met u in gesprek gaan en op basis van onze tool uw situatie in beeld brengen op het gebied van organisatie, personeel en huisvesting. U ontvangt daarna een compacte doch concrete analyse met aanbevelingen.

Kosten

De impact en uitwerking van de impact-analyse hebben wij in deze fase bij enkele besturen kosteloos aangeboden.

Meer informatie

 
Wilt u een impact-analyse uitvoeren of wilt u meer informatie over de impact-analyse? Neem contact op met een van onze adviseur Fred Ruijling. Hij maakt graag een afspraak met u.