Financiering - vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer begint met inzicht

Effectief vastgoedbeheer begint met inzicht in prestaties. Om goed te kunnen sturen op uw vastgoed, is het belangrijk voor u als gemeente of schoolbestuur om uw vastgoedportefeuille optimaal in beeld te hebben. Zijn de kosten en opbrengsten nog in balans? Hoe zijn de bezettingsprognoses voor de komende jaren? Welke panden zijn van strategische waarde en welke niet?

De vastgoedadviseurs van PentaRho helpen u alle benodigde sturingsinformatie boven tafel te krijgen. Zodat u onderbouwde keuzes voor de toekomst kunt maken.

Vaak kunt u kosten besparen

Efficiënt en effectief vastgoedbeheer begint met inzicht in de resultaten van uw vastgoed. Ook van belang zijn gegevens voor benchmark: hoe verhouden de exploitatiekosten van verschillende gebouwen zich tot elkaar en tot de landelijke gemiddelden? Dit leidt vaak tot verrassende inzichten. Kostenbesparingen zijn vrijwel altijd mogelijk.

Flexibel model voor vastgoedbeheer: Plen in Plan

PentaRho heeft een uniek en flexibel instrument ontwikkeld voor analyse van maatschappelijk vastgoed (Plen in Plan). Dit model voor vastgoedbeheer geeft u inzicht in de prestaties van uw vastgoedportefeuille. Zowel op strategisch als tactisch niveau. Het model is flexibel en kan aangepast worden aan uw boekhoudsystemen en verantwoordingstructuur. U krijgt realistische en bruikbare informatie per gebouw, per gebruiker en op uw portefeuille als geheel.

Vastgoedmanagement op maat

Met een goede analyse van uw vastgoed heeft u de troef in handen voor gefundeerd strategisch vastgoedbeleid. Wij ondersteunen u graag bij het voorbereiden en opstellen van vastgoedbeheer. Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wij kunnen ook op interim-basis uw vastgoed managen.

Neem gerust eens contact op met een van onze adviseurs.