Organisatie - onderwijsvernieuwing

Onderwijsvernieuwing,
van idee naar concreet plan

Heeft u als directeur of bestuurder een toekomstdroom over het onderwijs in uw organisatie? Misschien wilt u het onderwijs graag anders organiseren, maar twijfelt u of het haalbaar is. Of heeft u ondersteuning nodig om van een idee naar een concreet plan voor onderwijsvernieuwing te komen. Of het nu gaat om een IKC, een tussenvoorziening passend onderwijs, andere schooltijden of onderwijs in units: de adviseurs van PentaRho helpen u graag een flinke stap verder.

Ervaring uit de praktijk

Schoolorganisaties staan regelmatig voor keuzes die te maken hebben met de inrichting van het onderwijs in de toekomst. Wat is het beste voor de leerlingen van onze school? Wat vragen de ouders? Moeten we verder als IKC? U zoekt dan een sparringpartner die alle ontwikkelingen in het land nauwgezet volgt. Een partij die alle voor- en nadelen van keuzes kent van voorbeelden uit de praktijk. De adviseurs van PentaRho zijn uitstekend op de hoogte van alle onderwijsvernieuwingen en delen deze kennis graag met u.

Van idee naar concreet plan

Wij helpen u om een idee te vertalen naar een manier van werken. Want elke onderwijsvernieuwing of ontwikkeling vraagt een andere inzet van uw medewerkers. U krijgt ondersteuning op het gebied van organisatie, financiën, huisvesting, personeel en communicatie. Graag fungeren we als uw sparringpartner in het gehele traject, van initiatieffase tot en met daadwerkelijke realisatie.

Als je anders denkt, zie je ook andere oplossingen.

PentaRho helpt organisaties anders te denken. Steeds weer te kijken naar kansen en alternatieve mogelijkheden. Met als doel om het onderwijs voor de kinderen nóg beter te maken.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!